x__It-Girl_helpt Voeg toe als vriend Stem topsite!
Bezoekers vandaag: 2 Bezoekers Totaal: 131147 Punten deze maand: 0 Punten totaal: 61 Home - Inloggen - Aanmelden - Zoeken
- blend maken 2

Als iemand zin heeft, mag hij deze site weer pro maken:

Tekst sms'je : getpro 802803
Naar nummer : 7575

Bezoek ook eens mijn blog! www.softruches.blogspot.com

Welkom op dé hulpsite van imonline. Een hulpsite die al lang bestaat, en waar jullie hopelijk nog steeds iets aan hebben! Je kunt hier leren blenden, layouts maken, coderen, lettertypes installeren, en buttons maken! Als je een vraag hebt, dan kan je die hier stellen. Veel liefs, Denise.

Klik hier voor mijn gewone site, vintageclash.

Stap 1

Je gaat een blend leren maken met het programma 2pic. Open deze plaatjes en kopieer ze als het wordt aangegeven. Open het eerste plaatje en kopieer deze. Open het programma 2pic en plak de foto links. Vervolgens kopieer je de 2e foto, deze plak je rechts in 2pic. Je ziet middenboven dat de foto’s op 100 procent staan. Verander dit naar 50%. Zo heb je een beter beeld van hoe de blend gaat worden.

Stap 2

Klik op de knop naast elkaar. Linkerafbeelding moet zijn aangevinkt. Oriëntatie zet je op horizontaal. Overloop zet je op 100%. Klik nu op Start. Je ziet nu dat de twee foto’s in elkaar zijn overgelopen.

Stap 3

Kopier het 3e plaatje en plak het rechts in 2pic. Doe hetzelfde als hiervoor. Je blend is nu klaar! Nu kun je hem opslaan.  Klik op Bestand, Opslaan, Linkerafbeelding. Zoals je merkt is dit een snelle, gemakkelijke manier van blenden. Vind je je blend te groot? Open je blend in photofiltre. Klik op het icoontje Afmetingen afbeelding. Verander pixels in procent. Zet het op 70 procent, klik vervolgens op Ok.

Stap 4

Je blend is nu nog een beetje aan de saaie kant. Je wilt graag de naam van de artiest op je blend zetten. Klik op het icoontje Tekst. Kies een lettertype uit. Ik koos voor Jane Austen. Je wilt graag letters in een kleur die op de blend terugkomt. Klik bijvoorbeeld op de hartjesriem van Katy Perry. Je krijgt nu precies die kleur voor je tekst. Zet de Afmetingen  op 50. Klik op Ok.

Stap 5

Je gaat nu brushes op je blend plakken. Klik op het icoontje PhotoMasque. Klik op het gele mapje en kies een leuke brush. Selecteer een kleur uit de blend. Ik heb een roze kleur gekozen uit het ijsje. Vink het vakje Getegeld masker aan. Klik op Ok.

Stap 6

Je ziet nu dat de brush over je hele blend staat. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Selecteer op de blend een deel dat je wilt behouden. Klik met je rechtermuisknop op kopiëren.

Stap 7

Klik op Ongedaan maken PhotoMasque. Je ziet nu geen enkele brush meer.

Stap 8

Klik met je rechtermuisknop op Plakken in. Nu heb je een brush zoals je wilde. Op deze manier kun je ook de rest van je brushes plakken.

Het eindresultaat:

 

   

Gastenboek
(gastenboek gesloten)

geen berichtenTotaal: 0 berichten.