Autobod Voeg toe als vriend Stem topsite!
Bezoekers vandaag: 1 Bezoekers Totaal: 568 Punten deze maand: 0 Punten totaal: 0 Home - Inloggen - Aanmelden - Zoeken
- Auto verkopen

Auto verkopen? Ieder merk kun je eenvoudig verkopen!
Snel verkopen is niet het enige dat telt. Natuurlijk wil je de aller beste prijs voor je auto terug, en ook dat is geen probleem.
Door je auto via Gratis Mijn Auto Verkopen te verkopen, verkoop je snel en eenvoudig je auto voor de allerbeste prijs in 1 dag tijd!

Hoe werkt het?

De autoveiling telt meer dan 5000 aangesloten autobedrijven welke allemaal RDW erkend zijn. Je meldt je auto aan en deze komt in de veiling te staan. Vanaf dat moment kunnen de autobedrijven een bod uitbrengen. De veiling duurt slechts 24 uur. Daardoor verloopt alles snel, en zijn de bieders behoorlijk actief. De veiling wordt nauwlettend in de gaten gehouden door potentiële kopers. Wanneer de veiling sluit wordt het hoogste bod bekend gemaakt, en is het bod 72 uur geldig. Ga je binnen deze tijd akkoord, dan heb je de auto verkocht voor de genoemde prijs. Wacht je langer, dan vervalt het bod en kan de potentiële koper afhaken.

Geen kosten, geen risico, geen verplichtingen

De veiling kost niets! Autobedrijven betalen namelijk wanneer ze je auto kopen. Voor jou is het dus 100% gratis! Bevalt het bod niet? Dan is er ook niets aan de hand. Wilde je weten wat je auto waard is, dan is dit ook een handige manier op erachter te komen.

Ga naar https://gratismijnautoverkopen.nl/automerken/ om direct naar je automerk te gaan of klik op  https://gratismijnautoverkopen.nl/ voor de website zelf.

Gastenboek

Schrijf in gastenboek

geen berichtenTotaal: 0 berichten.