Al de door jou ingevulde persoonsgegevens worden opgeslagen en beheerd door imonline. Het gaat hierbij om de gegevens die jij zelf hebt opgegeven binnen de beheerpagina's van je profiel.

Imonline wil duidelijk zijn over de manier waarop met jouw persoonsgegevens wordt omgegaan. Ten eerste, jij bepaalt altijd zelf welke informatie je wel en niet wilt opgeven; het verstrekken van jouw persoonsgegevens aan imonline is niet verplicht. Je kunt je altijd aanmelden op imonline met slechts een gebruikersnaam en een e-mailadres. Dit betekent dan ook dat je zelf verantwoordelijk bent voor het wel of niet verstrekken van persoonsgegevens.

Ten tweede, als jij jouw persoonsgevens invult binnen de beheerpagina van je profiel, kun jij deze dan ook altijd wijzigen of verwijderen. Je kunt dus helemaal zelf bepalen welke informatie er op jouw profielpagina getoond wordt.

Uiteraard gaat imonline zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Imonline zal jouw e-mailadres en andere gegevens uit je profiel niet aan derden verstrekken. Imonline kan wel jouw e-mailadres gebruiken om je gerichte advertenties te sturen voor producten of diensten van imonline of onze partners. Ten slotte kan imonline jouw gegevens aan derden beschikbaar stellen als de wet daartoe verplicht.

Imonline legt informatie vast over jouw gebruik van de site. Daarbij registreren wij het IP-adres van jouw computer. Deze informatie wordt publiekelijk getoond als jij een reactie achterlaat in een gastenboek of op een weblog terwijl je niet bent ingelogd op imonline. Deze informatie wordt ook in ons systeem opgeslagen als jij je als lid aanmeldt en inlogt op imonline. Hierbij wordt deze informatie niet publiekelijk getoond.

Als jij het gebruik van cookies in je webbrowser uitschakelt, is het mogelijk dat bepaalde functionaliteiten niet werken of dat je van bepaalde diensten geen gebruik kan maken.

Als je nog vragen hebt over de manier waarop imonline met jouw persoonsgegevens omgaat, kun je ons altijd contact met ons opnemen.

Imonline behoudt zicht het recht deze privacy verklaring te alle tijden aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina kenbaar worden gemaakt.

Imonline, oktober 2008