Elk uur opnieuw stemmen!

Maandag 6 juli 2009

De uitkomst van de poll was duidelijk; jullie willen vaker kunnen stemmen. Daarom kun je nu vanaf nu elk uur opnieuw stemmen op je favoriete topsite!


Nieuwe server imonline.nl

Dinsdag 23 juni 2009

Vanochtend is imonline.nl verhuisd naar een nieuwe server. Alles is helemaal volgens plan verlopen; imonline.nl is nu nog sneller en nog veiliger dan voorheen!


Problemen imonline

Donderdag 16 oktober 2008

Zoals enkelen van jullie al hebben gemerkt zijn er woensdagavond 15 oktober veel pagina's ongewild aangepast door een hacker. We hebben hard gewerkt om zoveel mogelijk voor jullie te herstellen. Helaas zijn er veel pagina's verloren gegaan. Weblog en foto pagina's zijn in ieder geval allemaal gered.


Net als jullie, vinden we dit echt heel erg vervelend. We hebben jaren hard aan de website gewerkt en zeker de afgelopen periode al onze tijd in het nieuwe design gestopt. Zeker op dit moment is dit voor ons allemaal een groot drama. Ondanks alles geven wij de moed niet op! We vinden het echt heel erg en we weten hoeveel tijd jullie in je website hebben gestopt. Daarom willen wij direct iets voor jullie terugdoen:


Alle gedupeerde leden krijgen daarom een half jaar ProMember lidmaatschap gratis! Leden die al ProMember zijn krijgen een half jaar er bij.


We houden jullie in ieder geval op de hoogte van de ontwikkelingen!

Lees hier het officiele persbericht.


Imonline vernieuwd

Zondag 12 oktober 2008

De website heeft een hele grote make-over gekregen. Het is nog altijd de vertrouwde imonline maar dan met een modern uiterlijk. We hopen dat jullie er net zo blij mee zijn als wij. Check snel de filmpjes op YouTube van de lancering! Binnenkort zullen we ook starten met een aantal leuke acties waar fantastische prijzen mee te winnen zijn! Houd de website dus goed in de gaten.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over de nieuwe website neem dan contact met ons op.