applehm Voeg toe als vriend Stem topsite!
Bezoekers vandaag: 1 Bezoekers Totaal: 599 Punten deze maand: 0 Punten totaal: 0 Home - Inloggen - Aanmelden - Zoeken
- Dre beats kopen

Beats By Dr. Dre must-have voor de echte muzieklie2012-11-29 07:06:09

Een zeer geslaagde poging om de echte studiokwaliteit dichtbij de muziekliefhebber te kunnen brengen. Beats By Dre: Stijlvolle kwaliteit koptelefoons en oordopjes; Beats By Dr. Dre, een must-have voor de echte muziekliefhebber!

Beats By Dre: Stijlvolle kwaliteit Dre beats kopen koptelefoons en oordopjes

Op drebeatskopen.com  tref je een uitgebreid assortiment hoofdtelefoons aan van Beats By Dre. Een goed geluid gaat nu eenmaal hand-in-hand met een degelijk kwaliteitsmerk. Over de hele wereld genieten muziekliefhebbers, dj’s en geluidspuristen van de hoge kwaliteit van dit geweldige stijlvolle merk en dat aantal stijgt steeds meer. 

Muzikaal genot wordt pas echt tot leven gebracht met een mooie, elegante en eigenwijze ontworpen koptelefoon. Beats By Dre heeft het voor elkaar gekregen om de koptelefoon te verheffen tot stijlicoon. Maar dan met behoud van de beste geluidskwaliteit, vergelijkbaar met niets minder dan studiokwaliteit. Je beleeft de muziek zoals de artiest het echt heeft bedoeld!

Beats By Dr. Dre, een must-have voor de echte muziekliefhebber!

Koptelefoons van Beats By Dr. Dre bieden veel innovatieve en interessante technieken die het gebruik nog beter en makkelijker maken. Monster beats koptelefoon Een actieve techniek die geluiden van buitenaf wegfiltert, handige microfoons en afstandsbedieningen, het logo dat soms als ‘mute’-knop dient en een hoofdtelefoon met een dubbele driver zijn voorbeelden van de vele innovaties van de technici achter Beats By Dr. Dre. 

Of je nu zoekt naar een hoogwaardige koptelefoon, een dj-koptelefoon, geweldig klinkende oordopjes of gewoon een stijlvolle modeaccessoire, Beats By Dre heeft het in huis en drebeatskopen.com  levert het allemaal! Kijk hieronder voor een greep uit ons assortiment van Beats By Dr. Dre of bekijk alle Beats By Dre koptelefoons  
Schrijf reactie


Beats By Dre – Pill Bluetooth speakers vanaf nu ve2012-11-29 07:05:38

Beats By Dre is domineert de hoofdtelefoon game al een tijdje, nu lijkt het alsof ze uit breidt naar de home audio markt met de introductie van de ‘pil. “De pil is een draagbare, draadloze luidspreker met een fantastisch geluid, net als de beats koptelefoon. Het beschikt over Bluetooth-mogelijkheden voor aansluitingen van maximaal30 meter met een apparaat. Het beschikt ook over een interne microfoon die conference calls mogelijk maken..

Wist je dit al! Beats by Dr. Dre en Interscope Records presenteren de Pill Speaker. De speaker kan met een volledig opgeladen batterij zeven uur lang je favoriete muziek afspelen waarbij je Smartphone, Tablet en laptop gemakkelijk aan te sluiten is via Buetooth. Dus geen snoeren of gedoe!

De speakers doen werkelijk waar hun naam aan, want ze lijken inderdaad op een pil. De Beats by Dre Pill speakers werken geheel draadloos en maken gebruik van Bluetooth, maar je kunt ook een kabel erin pluggen. Een andere feature is de mogelijkheid een telefoongesprek te voeren via de Beats by Dre Pill speakers door de ingebouwde microfoon.

 De Beats by Dre Pill en Beats Executive zijn nog niet gelanceerd in Nederland, maar al wel in de Verenigde Staten. De Pill speaker is verkrijgbaar in drie soorten uitvoeringen wit, rood en zwart.  

http://beatssolokopen.weebly.com/   
Schrijf reactie